PROJEKTER OG KONSULENTYDELSER

Jeg arbejder som konsulent inden for socialområdet. Jeg arbejder både med analyser og projektudvikling samt ansøgninger til fonde mv. og med udvikling af konkrete indsatser.

Som konsulent kombinerer jeg min viden om unge og om rusmidler, med min konsulentfaglighed som både indebærer analyse og procesredsskaber.

I perioden 2017 til 2019, udførte jeg i samarbejde med SPUK og Pihl Inklusive, en stor opgave for Socialstyrelsen, UNG Rusmidler, hvor vi udviklede rådgivnings- og behandlingstilbud inspireret af to behandlingsmodeller, U18 og U-turn, i 15 kommuner.

Jeg har derudover været tilknyttet Helsefondens Alliancen ”Unge med Dobbeltdiagnoser” hvor jeg har arbejdet med projektudvikling, presse samt facilitering. I forbindelse med projektet blev udarbejdet  “Grønbog om unge under 25 år med psykiske vanskeligheder og samtidigt problematisk brug af rusmidler”.